Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sender jeg bilag ind?
Du kan indsende dine bilag enten på mail eller ved at tage et billed med din smartphone og så sende det til os.
Hvor lang tid går der inden mine bilag er bogført?
Der går max en hverdag fra vi har modtaget dine bilag og til at de er bogført.
Hvordan kan I være så billige? Hvad får jeg for det månedlige beløb jeg betaler?
Grunden til at vi kan være så billige er, at vi har automatiseret bogføringen ved hjælp af det specialudviklede bogføringsprogram XL Finans , så vores bogholderer kan bogføre over 600 bilag i timen.
Hvor lang bindingstid er der?
Vi bryder os ikke om at binde folk, så derfor er der ingen bindingstid hos os.
Er mine data sikre hos jer?
Dine data er altid sikre hos os. De er lagret efter gældende regler og vi vil aldrig give dem videre til 3. part uden din tilladelse.
Hvordan tilmelder jeg mit firma?
Du tilmelder dit firma ved at udfylde vor Book møde formular eller ved at ringe til os. Herefter vil vi aftale et møde, hvor vi fortæller nærmere omkring forløbet med tilmelding af dit firma.
Dækker I hele Danmark?
Ja vi dækker hele Danmark.
Jeg bruger et andet bogføringsprogram i dag, men kan jeg så flytte over til jer?
Ja, det kan du sagtens. Det eneste vi behøver er den seneste åbningsbalance og et login til eksempelvis e-conomics, Dinero eller det bogføringsprogram du bruger. Så henter vi selv alle de oplysninger, som er nødvendige.
Hvad får jeg for den månedlige pris?
Ud over bogføring og bilagsservice, så får du også gratis adgang til bogføringsprogrammet XL Finans, debitor- og kreditorstyring, lagerstyring, momsregnskab, afstemning af konti. Desuden har vi mulighed for at løse ad hoc opgaver for dig.
Kan jeg skifte over til jer selv om det er midt i et regnskabsår?
Ja det kan du sagtens. Mange af vores kunder skifter over til os midt i regnskabsåret og da det er så nemt at skifte, får vi hurtigt din bogføring op at køre.>
Hvad hvis jeg vil forlade Dansk Bilagsservice?
Dine bilag opbevares elektronisk, og regnskabssystemet er internetbaseret. Dermed kan du altid få dine bilag og regnskabsposter med, hvis du vælger at forlade os.