Sådan kommer du i gang.

Hvis du gerne vil slippe for at bruge tid på bilagshåndtering og den efterfølgende så tidskrævende bogføring, så er det nemt og enkelt at skifte til os. Det meste af arbejdet med at skifte klarer vi, så det er begrænset hvad du selv skal gøre. Når du har udfyldt kontakt formularen, så ringer vi til dig og sammen finder vi ud af hvad du har brug for samt hvad det det vil koste, forudsat du ved hvor mange bilag du har om måneden. Ved du ikke dette, vil du få oplyst en cirka pris.

Bliver vi enige om at overtage din bogføring, er alt vi har behov for er den seneste åbningsbalance og et login til eksempelvis e-conomics, Dinero eller det bogføringsprogram du bruger. Så henter vi selv alle de oplysninger, som er nødvendige, når vi skal overtager din bogføring eller måske hele bogholderiet. Vi opsætter faktura skabelon og andre nødvendige ting for dig, og sørger for at virker. Herefter er vi klar til at hjælpe dig med den daglige bogføring.

For at du kan bruge vores bogføringsprogram er det vigtigt at du ved hvordan det virker. Derfor sørger vi for et kursus i hvordan du bruger det i hverdagen. Kurset foregår på vores kontor i Albertslund, men har du ikke mulighed for at komme ind til os, kan vi også klare det via telefon eller mail. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp, så er vi altid klar til at hjælpe dig.