Samarbejdspartner

Revisions huse

Dansk bilagsservice er en landsdækkende bogholderi virksomhed og det er bogføring der er vores kerne forrentning og derfor laver vi ikke selv revisions arbejde men vores kunder efterspørger tit dette.

Derfor søger vi altid efter samarbejde med en revisor som lokalt vil kunne få adgang til vores kunder således vi igennem Dansk Bilagsservice altid kan tilbyde et komplet produkt fra bogføring til regnskab over rådgivning.

Det kræver selvfølgelig at vi arbejder sammen, da det overfor kunden skal virke som et produkt og derefter vil det kræve at vi laver alt bogføring for jeres kunder ligesom I vil lave alt revisions arbejde for vores lokalt der hvor I er repræsenteret.

Lyder det som noget for jer så udfyld kontakt formularen nederst og vi hurtigst muligt kontakt jer eller kontakt via telefon på 23 11 11 11 eller mail på info@danskbilagsservice.dk

Andre brancher

Vi er altid åben overfor andre virksomheder som ønsker at lave et samarbejde, det kan være inkasso virksomheder, kost optimeringsfirmaer, konsulent firmaer eller lign. Synes du at I har verdens bedste produkt og kan se en fordel i at blive samarbejdspartner så udfyld kontakt formularen nederst og vi hurtigst muligt kontakt jer eller kontakt via telefon på 23 11 11 11 eller mail på info@danskbilagsservice.dk