Bogføring for revisor og bogholder

Bogholderi og håndtering af bilag for revisorer og bogholdere
Kunne du tænke dig at minimere tiden du bruger på bilagshåndtering og bogføring, så du kan bruge den på andre opgaver i firmaet? For mange bogholdere og revisorer er den daglige håndteringen af bilag i forbindelse med bogføringen, en tidskrævende og dyr proces, Vi kan løse bilagshåndteringen, så du som bogholder eller revisor, kan sparer både tid og penge. Beregninger viser at en bogholder eller revisor kan spare op til 50% på både tid og udgifter til bilagshåndtering og bogføring ved at skifte til Dansk Bilagsservice..


600 bilag i timen
For bogholdere og revisorer er det nemt og enkelt at lade os overtage den tidskrævende og dyre proces med håndtering af bilag. Vi er specialiseret i hurtig og effektiv håndtering af bilag og kan ved hjælp af det specialudviklede bogføringsprogram XL Finans registrere og bogføre over 600 bilag i timen, uden at det går ud over kvaliteten. Vores digitale system er simpelt. Du skal blot sende et billede eller fil med bilaget via mail eller smartphone. Vi registrerer hvert enkelt bilag indenfor en hverdag, hvorefter den er klar i kladden. Herefter kan du vælge om du selv vil bogføre eller om vi skal klare det for dig.


XL Finans er et specialudviklet bogføringsprogram, der er i stand til digitalt at bogføre over 600 bilag i timen og som alle bliver registreret og håndteret korrekt. Vi udarbejder en kvalitetssikret kladde af hvert enkelt bilag, som alle bliver gemt digitalt. På den måde kan du nemt og hurtigt søge i bilagene og efterfølgende godkende kladden. Bogføringsprogrammet tager hensyn til en lang række variabler, som bogholdere og revisorer ellers selv er nødt til at tage højde for. Eksempelvis kan XL Finans selv bogføre i henhold til gældende momsregler, så du efterfølgende blot skal godkende den udførlige kladde, som vi leverer..


Rapporter
Alle bogholdere og revisorer, som benytter Dansk Bilagsservice, kan vælge at lade deres kunder modtage rapportering på mail efter valgfri frekvens. Kunden har derfor altid et fuldt overblik over regnskabets udvikling og tendenser. Vi kan levere rapporter om alt fra moms, lagerstyring, produktsalg etc. Al rapportering udformes digitalt og automatisk og er derfor inklusiv i alle tilbud fra Dansk Bilagshåndtering.


Spar op til 50% af de nuværende bogførings omkostninger
Dansk Bilagsservice kan varetage en hvilken som helst opgave i forbindelse med eksternt bogholderi. Vi løser ad hoc-opgaver og holder styr på fx afstemning, moms, debitor- og kreditorstyring, lagerstyring og bilagshåndtering. Vi tilbyder fleksible aftaler, så vi altid opnår den optimale løsning for kundens behov. Som revisor vil du kunne spare op til 50% af dine nuværende omkostninger til bogføring.

Du er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på telefon 23 11 11 11 eller e-mail info@danskbilagsservice.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi kontakter dig hurtigst muligt.