My Workspace

I takt med at det meste af kontoret bliver digitalt, stilles der større og større krav til den IT løsning man vælger. Det gælder både bogføring, bogholderiet, IT sikkerheden og de kontorprogrammer du bruger. Har du styr på om du har den rigtige IT løsning, som passer til dit firma og er løsningen skalérbar ?

Med My Workspace får du en komplet IT løsning. Du får online bogføring samt adgang til bogføringsprogrammet XL Finans, AVG Antivirus, backup af dine data med Keepit, Office 365 kontorpakke og PC support. Vi hoster og servicerer jeres IT løsning og sikrer at I altid har det nyeste software og at alt virker.

Når du vælger en komplet IT løsning fra My Workspace, slipper du for at bruge en masse ressourcer på at holde systemet kørende, og investeringer i nye programmer. Du får frigivet en masse tid og penge, som du kan bruge på firmaet i stedet for. Kort sagt, så skal du bare tænde din PC og du er i gang.


INDHOLD Med Tilvalg
XL Finans; Adgang til online regnskabsprogram, Debitor – kreditor samt lager styring og Finansielle rapporter
Bogføring af 25 bilag/mdr (300 om året)  
Tilkøb af bogføring af flere bilag  
Office 365 – Business Premium
– Office pakken til PC’er, tablets eller smartphones
– 50 GB inbox til e-mails, kalender og kontakter

– Office pakken til PC’er, tablets eller smartphones
– 50 GB inbox til e-mails, kalender og kontakter
 
AVG AntiVirus
KeepIT Backup af lokal PC’er, servere og mobile enheder
PC Support – førstehjælp lige ved hånden hverdage mellem 10 og 15 på telefon og mail
Rabat på konsulenttimer 5%

PRIS PR. MÅNED 595,- KR.


Alle priser er excl. oprettelse på 995,- kr samt moms
Mulighed for at tilkøbe udvidelser til de forskellige produkter samt tilkøb bogføring af flere bilag.”

Skal vi klare alt det besværelig ?XL Finans - Bogføringsprogram

XL Finans er et online regnskabsprogram som giver dig mulighed for at oprette og sende ordreseddel, faktura, følgeseddel og tilbud. Du har også mulighed for lager/kreditor/debitor styring samt adgang til forskellige finansielle rapporter omkring dit regnskab, som for eksempel tilgodehavende, udestående, saldo og hvad du skylder eller skal have tilbage i moms.

Dine bilag bliver registreret inden for en hverdag og opbevares online, så du altid har adgang til dem og nemt kan søge efter og finde et bilag frem, hvis du får brug for det.


Office 365 business præmie

Office 365 Business premium giver dig en fuldt installeret Office oplevelse på tværs af computer, tablets og mobiltelefoner. Ud over adgang til de nyeste Office 2016 programmer får du bla. også mail, kalender, lagring og deling af data, Office online, online møde funktion og fremtidig opdatering af programmerne og apps. Med Office 365 Business premium får du en Office løsning, som altid er opdateret og som kan bruges uanset om du er på kontoret, hjemme eller på farten.

Keepit backup

Med Keepit får du brugervenlig cloud backup og online fildeling, som kan benyttes på tværs af alle enheder som feks. Computer og mobil. Uanset hvor du befinder dig hjemme, på kontoret eller er på farten, så har du adgang til dine data. Den automatiske synkronisering sikrer at du altid har den adgang til den nyeste version af dine data.

Keepit sikrer dig også, hvis du skulle miste din computer eller den går i stykker, da du altid har adgang til backup af dine data. Løsningen sikrer at dine data er sikker uanset om de befinder sig i skyen eller på en fysisk enhed, da der altid vil være en kopi af dem gemt på et sikkert sted.


AVG Antivirus

Med AVG Antivirus er du sikker på at din IT sikkerhed er i top, så du kan bruge tiden på dit firma. Du får bedre beskyttelse mod virus, spam og malware, takket være den cloud-baserede Real-Time Outbreak Detection og proaktive AI Protection. Samtidig hjælper AVG med at tjekke sikkerheden omkring de hjemmesider du besøger. Derved kan du blive advaret, hvis der er noget mistænkelig ved en hjemmeside og du kan tage dine forholdsregler.

PC Support

Med i aftalen er der IT support på alle hverdage mellem 9 og 15. Uanset om det drejer sig om problemer med computer, printer, netværk eller IT nedbrud, så kan du få hjælp til at løse det. Med den professionelle IT support kan du spare mange penge, da der vil være en professionel og pålidelig fagmand klar til at hjælpe og rådgive dig omkring dit problem.

Dansk Bilagsservice

Dansk Bilagsservice sørger for at dine bilag bliver bogført indenfor en hverdag. Vores kvalitetsbevidste bogholder sikrer at dine bilag altid er bogført korrekt og at dit regnskab er opdateret. Vi sørger for at du modtager de finansielle rapporter, som du ønsker og for at der er styr på lagerstyringen samt kreditor/debitor.

Skal vi klare alt det besværelig ?